Ugrás a tartalomra

Amivel időskorban már számolni kell!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 23. kedd 11:59
Bár alapvetően tartja magát a tendencia, hogy a hatvan az új ötven, az ötven az új negyven, azért nem árt tisztában lenni testünk korlátaival. Nehéz dolog szembenézni az idő múlásával, de sokkal rosszabbul járunk, ha szemellenzőt viselünk, és egyáltalán nem akarjuk elismerni, hogy az idő bizony nyomot hagyott a testünkön, és ami még pár éve simán ment, az most csupán kisebb-nagyobb erőfeszítések árán kivitelezhető.

 

Ha ezt nem látjuk be, hamar kerülhetünk slamasztikába még az olyan hétköznapinak számító tevékenység kapcsán is, mint amilyen a tisztálkodás. Persze a megoldás közelebb van, mint hinnéd, így mai írásunkban be is mutatjuk azt, hogy mivel tudod biztonságossá tenni a fürdőzést!

Akrobatikus mutatványnak helye nincs!

Mivel már valóban nem úgy mozog a test, ahogy tette azt fiatalabb korban, ezért érdemes az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó referenciamunkáit megnézni, hiszen ezzel meglátod, hogy kell elképzelni egy kádajtót. Amint meglátod, hogy a lehető leghétköznapibb kádakba is beépíthető, tudni fogod, hogy ezzel csak jól jársz, hiszen elejét veszed majd a nyaktörő mutatványoknak.

A szinte bármely meglévő kádba, egy nap alatt minimális költséggel és kevés takarítani valóval beépíthető ajtó azt teszi lehetővé, hogy a kis ajtót kinyitva gyakorlatilag besétálj a saját kádadba. Így biztosan nem kell attól tartanod, hogy meginogsz, esetleg elveszíted az egyensúlyodat.

Mivel a tisztálkodás rendkívül fontos napi tevékenység, így az is lényeges, hogy a magad ura lehess ebben a tekintetben, ne kelljen senkire se támaszkodni - szó szerint is akár. Az ülőfürdőnek számos előnye van, ne hagyd, hogy az illóolajok, fürdősók jótékony hatásairól le kelljen mondanod. 

Sosem lehetsz elég óvatos!

Persze nem csupán a nagyon idősek élvezhetik ki ennek az előnyét, hiszen akármelyik fiatal- vagy középkorú is kerülhet egyik napról a másikra abba a helyzetbe, hogy egy baleset vagy egy műtét folytán nem képes ugyanolyan stabilan mozogni, mint egészségesen.

Ilyenkor rendkívül jó szolgálatot tesz a fürdőkádajtó, hiszen ugyanúgy akadálymentessé változtatja a fürdőkádat.

Természetesen turbózhatod még a biztonságérzetedet azzal, hogy kéred az UDOOR fürdőkádajtó további szolgáltatását, és csúszámentessé varázsolod a kád felületét is, illetve a kapaszkodók, a csúszásgátlóval ellátott fürdőszobai szőnyegek is hatalmas segítséget jelenthetnek egy-egy neccesebb helyzetben.

Számold fel a zsúfoltságot is!

Teljesen nyilvánvaló, hogy sok mindent be kell préselni a fürdőszobába, bár egyre gyakrabban kerül már át a konyhába a mosógép. A legszerencsésebb az, ha úgy tudod berendezni a fürdőszobádat, hogy a lehető legkevesebb dolog legyen benne.

Ezzel ugyanis azt biztosítod, hogy ha valamiért el is esnél, akkor sem fogsz feltétlenül valami nehéz és kemény tárgynak zuhanni.

Bármilyen életkorú is légy, a biztonságos fürdés alapvető kell, hogy legyen!
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!