Ugrás a tartalomra

Autókat, ékszereket és sok pénzt foglaltak le a dílerektől

police.hu
Utoljára módosítva
2021. október 08. péntek 11:30
Arany ékszereket, hat és félmillió forintot, két személyautót és 110 gramm kristályos anyagot is lefoglaltak az ózdi rendőrök. Három gyanúsítottja van az ügynek - számolt be a police.hu.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra  október 6-án a reggeli  jelentették be, hogy egy helyi szálloda parkolójában egy férfi kábítószert árul. A rendőrök a megadott helyszínen az ügylet során tetten értek egy vásárló helyi nőt is. Az asszonyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

Forrás: police.hu

A tiltott szerrel kereskedő egri férfit és élettársát új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

A pártól a rendőrök lefoglaltak 6,5 millió forint készpénzt, két személyautót, arany ékszereket, több mobiltelefont, egy gázriasztó fegyvert és 110 gramm – az elsődleges szakértői vélemény szerint- új pszichoaktív anyagot is.

A gyanúsítottak az eljárás során mindannyian beismerő vallomást tettek. A 45 éves R. Ákost az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a nyomozók kezdeményezik letartóztatását is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke