Ugrás a tartalomra

Az ember, aki felhúzta a hetedikre a drogéria kukáját, és ezért 400 forintot fizetett

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. január 03. hétfő 15:28
Annyi, hogy a pénzt valaki eltette, a rendészek pedig visszavitették vele a kukát. Van, akinek rosszul kezdődött az év.

Az avasi lakótelep egyik tízemeletes bérházához hívták ki a rendészeket a hétvégén. Vincze Csaba, a MiÖR igazgatója a minap.hu-nak elmondta, a helyiek jelezték feléjük, hogy látták: egy férfi fogta a közeli drogéria 120 literes kukáját, és felhúzta magával a hetedikre. Valamilyen okból kifolyólag azt is jó ötletnek tartotta, hogy „cserébe”, „fizetségül” ott hagy két kétszázast, azaz összesen 400 forintot.

– Bevallása szerint arra gondolt, hogy ezzel így rendben is van, ellentételezte a kuka árát. A tulajdon elleni cselekmény természetesen nem maradt szankció nélkül, ráadásul a pénzt is elvitte valaki idő közben – sorolta.

Az év utolsó napja egyébként „kiemelkedő rendészeti eseménytől” mentes volt az igazgató tájékoztatása szerint. Bár nem szerveztek központi rendezvényt a járványhelyzet miatt, de azért így is viszonylag sokan voltak a belvárosban szilveszter éjjelén. Néhány ittas személyhez kellett mentőt hívniuk a rendészeknek, de számuk nem kirívó. Ezeken kívül még a tűzijátékok engedélyezett időn túli használata miatt kellett intézkedniük. A rendészek tudomására nem jutott olyan eset, amikor pirotechnikai eszköz miatt megsérült volna valaki.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!