Ugrás a tartalomra

Az Év Vidéki Programajánlója lett a Mizu Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 11. szerda 14:02
A Mizu Miskolc több mint 25 ezer szavazattal, magasan a többi jelölt előtt nyerte meg az év vidéki programajánlója versenyt, az Év Weblapja pályázat kiírásában.

A döntőbe 8 megyeszékhely/nagyváros programajánló és kulturális oldala jutott be, ahol a miskolci induló teljesen a háttérbe szorította a többi versenyzőt és magabiztosan győzedelmeskedett. Olyan városok oldalait utasította maga mögé, mint Pécs, Veszprém, vagy akár Debrecen.

A Mizu Miskolc közismert online programajánló Miskolcon és évek óta első számú a programok, események közvetítésében, ajánlásában. A 2019-es év kiemelkedően sok pozitív változást hozott a vállalkozás életében. Megújult a weboldal, kifejlesztésre került a Mizu applikáció, a régi partnerek megtartása mellett pedig több új üzleti kapcsolattal bővült a cég.

A Mizu Miskolc a Facebook-on napi szinten több mint 30 ezer embert szólít meg, és nagyon aktív közösséggel rendelkezik.

Az év csúcspontja és egyben méltó lezárása ez a díj, amit miskolci programajánló első ízben tudhat magáénak.

– Korábban még sosem nyert városi vállalkozás hasonló trófeát! Nagyon szépen köszönjük a rengeteg szavazatot a Miskolc és környékén élő embereknek! Ebből látszik, hogy milyen összetartóak vagyunk és, hogy a miskolciak a szívükön viselik a helyi értékeket – nyilatkozta Szák András, a Mizu Miskolc vezetője.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!