Ugrás a tartalomra

Az MVK jegy-és bérletautomatákat telepít 2021-ben Miskolcon  

MVK Zrt.
Utoljára módosítva
2020. október 14. szerda 12:24
​​​​​​​Az új berendezések 20 frekventált helyszínen segítik majd a jegyvásárlást.

Az MVK Zrt. értékesítési rendszerének fejlesztését ebben az évben a mobiljegy bevezetésével kezdte el. A nemzetközi trendeket követő, a közösségi közlekedés digitalizációját támogató, többek között a virológia kitettséget is csökkentő megoldást, - a készpénzmentes közlekedési mobiljegy szolgáltatást - fejlesztett ki az állami tulajdonú Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel. Az applikációban történő jegy- és bérletvásárlás lehetősége már az MVK valamennyi járatán működik.

2021-ben egy új technológián alapuló, megújuló külsejű jegyeket-és bérleteket vezet be a városi közlekedési cég, melyet speciális papírra nyomtatnak majd. A jegy-és bérletpénztárak mellett, 20 darab új készpénzmentes jegy-és bérletkiadó automatából lehet majd megvásárolni tiketteket. Az utasok időt spórolhatnak meg a jegy-és bérletautomaták bevezetésével, hiszen kevesebb sorban állással, napi 24 órájában tudnak majd jegyet és bérletet vásárolni, akár számlára is.

Az automatákat olyan helyszínekre helyezik ki a városban, ahol eddig még nem volt lehetőség jegyet és bérletet vásárolni, illetve azokra a helyekre, ahol szükségessé vált a kapacitás további bővítése.

További hírek

Olvasnivaló