Ugrás a tartalomra

Békés karácsonyt, Miskolc!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 23. hétfő 17:07
„A karácsony mindenki számára mást jelent, és valahol mindenki számára jelenti mégis ugyanazt” – fogalmaz karácsonyi üdvözletében Veres Pál, Miskolc polgármestere.

„Mást jelent, amikor még gyermekek vagyunk, mást, ha önállósuló kamaszok, szerelmes fiatalok, fiatal házasok, kezdő szülők, tapasztalt szülők, nagyszülők, mást jelent, ha családosak vagyunk és mást, ha egyedülállók, mást jelent, ha adunk és ha kapunk, mást, ha mi gondoskodunk és mást, ha rólunk gondoskodnak.

Egy azonban közös mindannyiunkban, hogy a karácsony érjen bennünket bármilyen helyzetben, legyünk bármilyen körülmények között az életünkben, egy örök és stabil pont. Egy olyan időszak az évben, amit megelőz a várakozás, a jóleső, vagy épp aggódó izgalom, amire készülünk lélekben, készülünk az otthonunkban, vagy ahol éppen vagyunk, készülünk a családunkkal, készülünk a barátokkal és azokkal, akik fontosak az életünkben. Sokszor karácsonykor találkozunk újra, karácsonyra jönnek haza a gyerekek, rokonok külföldről, vagy épp karácsonykor utazunk el, hogy újra lássunk valakit.

Becsüljük meg a karácsonyt, mert ekkor minden évben megszületik és újjászületik a remény és a szeretet, újra és újra emlékeztetve minket arra, hogy mi is az igazán fontos az életben. Ünnepeljük a karácsonyt, a kis Jézus születését, egy új világ kezdetét, ünnepeljük a békét és a reményt, ünnepeljük a szeretetet, és mondjunk hálát mindenért, amink van.”

Békés karácsonyt, Miskolc!
Veres Pál polgármester

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!