Ugrás a tartalomra

Boldvai terjesztőt fogtak el

police.hu
Utoljára módosítva
2021. december 02. csütörtök 21:18
Miskolcon fogták el a rendőrök azt a boldvai férfit, aki Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószergyanús anyagot árult.
Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves boldvai férfival szemben - tájékoztatott a rendőrség.

A férfi november 30-át  - azaz elfogását - megelőzően Borsod megyében kábítószernek minősülű anyagot vásárolt, majd adott el több személynek.

A gyanúsítottnál megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és a kábítószer értékesítéséhez használatos mérleget, csomagolóanyagokat találtak és foglaltak le. A lefoglalt kábítószergyanús anyagok vizsgálatához a nyomozók igazságügyi vegyész szakértőt rendeltek ki.

Az elfogásban a Felderítő Alosztály munkatársain kívül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda miskolci alegysége, és a Bükk Bevetési Alosztály rendőrei is részt vettek. A miskolci rajtaütés során a gyanúsított a kábítószergyanús anyagokat az autójában szállította.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett boldvai férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke