Ugrás a tartalomra

Borsodban értékesíthette a kábítószert a hajdúszoboszlói gyanúsított

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 24. szombat 12:07
Borsodban értékesíthette a kábítószert az a hajdúszoboszlói férfi, akinek a letartóztatását szombaton rendelte el a Miskolci Járásbíróság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2020. október 21. napját megelőzően többször adott el marihuánát Miskolc környékén élő ismerőseinek. A gyanúsított lakásában kiadagolt marihuánát, speed port és a kábítószer méréséhez használt mérleget is találtak.

A gyanúsítottal szemben kábítószer-kereskedelem és kábítószer-birtoklás miatt indult eljárás, mely bűncselekmények miatt akár 12 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A kiszabható büntetés mértékére figyelemmel tartani kell attól, hogy a gyanúsított a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne. Az is feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítás eredményességét, vagy újabb bűncselekményt követne el. Mindezek miatt a bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

A bíróság döntését az ügyész elfogadta, azzal szemben a gyanúsított és a védő fellebbezett, ezért a végzés nem végleges.

Fotó: police.hu

További hírek

Olvasnivaló