Ugrás a tartalomra

A Bosch az Év innovatív vállalata Magyarországon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 15. péntek 20:57
A Figyelő TOP200 független, szakmai zsűrije a magyarországi Bosch csoportnak, az elmúlt két év nagyszabású kutatás-fejlesztési eredményei alapján az Év innovatív vállalata díjat ítélte oda. Az elismerésért járó díjat november 14-én, ünnepélyes keretek között a cégcsoport nevében Dr. Szászi István, a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ vezetője vette át.

A Bosch csoport innováció iránti elkötelezettségét jól mutatja, hogy az elmúlt időszakban jelentős forrásokat fordított arra, hogy magas szellemi hozzáadott értékű technológiákat hozzon létre Magyarországon az IoT és a mobilitás területén. Az elmúlt két évben, 2017-2018-ban összesen 126 milliárd forintot fordított kutatás-fejlesztésre, folyamatosan fejleszti budapesti kutatási központját és a leginnovatívabb magyarországi vállalatok egyike. A közel 15 ezer munkavállaló közül 2900 fő dolgozik a kutatás-fejlesztés területén, legtöbbjük a Budapesti Fejlesztési Központban, amely egyre fontosabb helyszíne az elektromos és önvezető autók fejlesztésének, és amely a Bosch második legnagyobb európai fejlesztési egysége az autóipari mérnökök számát tekintve.

„A Bosch magyarországi tevékenységének kétségtelenül meghatározó szerepe van abban, hogy a magyar mérnökök aktívan részt vegyenek a jövő technológiáinak megalkotásában. A jelenleg is zajló, Budapesti Fejlesztési Központ új Campus 2 épületének megépítése világszerte az egyik legnagyobb beruházása a cégcsoportnak, ahol kreatív és inspiráló munkakörnyezetet teremtünk a munkatársaknak” – nyilatkozta Dr. Szászi István a díjátadón.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!