Ugrás a tartalomra

Claudia Schiffer nyomdokain a borsodi Gere Bernadett

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 20. hétfő 10:50
A bükkábrányi lány egy olyan modellversenyen indul, amin korábban magát Claudia Schiffert is láthatták a szerencsések.
Gere Bernadett
Fotó: magánarchívum

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből Gere Bernadett szerepel majd a Magyarországon idén debütáló World Top Model Hungary 2023-as döntőjében - tájékoztatta lapunkat Trejtnar Anita versenyigazgató hétfőn.

A nemzeti döntő jelszava a "Tisztelet a Nőknek", a nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer.

A bükkábrányi Gere Bernadett tavaly a Miss Hungary döntősei között is sikeresen szerepelt, ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben húsz lány között. Jelenleg cukrász szaktechnikus és autóversenyző, utóbbi területen az eddigi legnagyobb eredménynek a 2023-as magyar szlalom bajnoki győzelmét tartja.

Gere Bernadett

Visszatérve a modellversenyre: a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik meg a programokat, majd a második tour már Crystal kisestélyi lesz. Ezt követően Paloma fürdőruhában folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak végig a kifutón.

November 24-én az Aquaworld dísztermében fellép a hazánkban élő olasz énekes, Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedűshow-eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben - mondta el a versenyigazgató.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!