Ugrás a tartalomra

Cuki cukrász Borsodból a nemzeti szépségversenyen

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 06. kedd 15:14
Borsod-Abaúj-Zemplén megye is szoríthat ismét, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében is akad borsodi szépség.

Gere Bernadett 18-as rajtszámmal méretteti meg magát a tini korosztályban a Nemzeti Szépségversenyen, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, amit december 11-én rendeznek meg Budapesten.

A 16 éves bükkábrányi lány Miskolcon tanul cukrász szaktechnikusnak.

- Nagyon szeretnék a későbbiekben is ezzel foglalkozni. Az álmom, hogy saját cukrászdát nyissak, illetve, hogy a hasonló helyzetben lévő, ételallergiával küzdő embereknek segítsek. Hobbim a főzés és a sütés, ezenkívül a konditermi edzés és a tánc. Két éve modellkedek, szeretek utazni, több felkérést is kaptam már az ország különböző részeiből - mondta.

A királynőt csupán százötven néző jelenlétében koronázzák majd meg, viszont tévéfelvétel készül az eseményről. Elindult a közönségszavazás is az Oxygen Music weboldalán, illetve applikációján, értékes nyereményekkel.

A színes programok, bemutatók és számos fellépő mellett a huszonhat tagú mezőny több tourral mutatkozik be, a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a Kézben Alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!