Ugrás a tartalomra

CRAZY5K Sprint Futás a Miskolci Atlétikai Centrumban

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 26. csütörtök 20:55
A CRAZY5K Sprint Futást – egy országos sorozat részeként - szeptember 29-én, vasárnap első alkalommal rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen. A Miskolci Atlétikai Centrumban kialakított mindössze 2 km-es pálya elején egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadály várja a futókat, a végén pedig egy 4 és fél méter magas óriás csúszda.

A CRAZY5K a legújabb akadályfutó verseny Magyarországon. Ez nem egy szokványos sáros, izzasztó verseny, CRAZY5K sokkal inkább a kikapcsolódásról szól. Itt minden futó újra gyereknek érezheti magát. A szervezők célja, hogy minél több embert a mozgásra motiváljanak, miközben nem kötelező sportként gondolnak erre a műfajra, hanem felhőtlen szórakozásként.

A miskolci verseny  előnevezése szeptember 25-én lezárult, melynek alapján 1800 résztvevő adta le jelentkezését. Az érdeklődők 29-én, vasárnap még a helyszínen, a Miskolci Egyetem Körcsarnoka mellett található Miskolci Atlétikai Centrumban is  tudnak nevezni. Lényeges információ, hogy a  versenyzőnek idén be kell töltenie 6. életévét és cipőben el kell érnie a minimum 120 cm magasságot. A 9. életévét be nem töltött résztvevőnek felnőtt felügyelet mellett kell futnia. A felnőtt kísérőnek is saját nevezéssel kell rendelkeznie.

A versenyt 9.45 órakor Molnár Péter, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottságának elnöke nyitja meg. A rajtokat 10.00-11.30 között 15 percenként sávosan indítják. Részletes nevezési feltételek, további információk ezen az oldalon találhatóak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!