Ugrás a tartalomra

Creppy Ajándékkártya - palacsintás élmény a fa alá

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 12. hétfő 11:43
A legjobb ajándékon töröd a fejed, amivel még különlegesebbé teheted az ünnepet? Lepd meg szeretteidet Creppy palacsintás élménnyel, amivel tuti, hogy felejthetetlenné teszed számukra a karácsonyt. (Támogatott tartalom.)

A karácsonyt megelőző, készülődéssel és várakozással teli időszak legalább annyira gyönyörű, mint amennyire izgalmas. Kinek milyen ajándékot vegyünk, ki minek örülne? Mi legyen a főfogás, na és a desszert az ünnepi asztalon? Hová megyünk, kikkel csinálunk programot az év utolsó szakaszában?

Számos kérdés és izgalmas talány övezi a decembert, melynek legtöbb feladata általában édes teherré válik.

A legszórakoztatóbb rejtvénye az év végi rohanásnak talán, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá. Ne a megszokott dolgok, ne legyen sablonos ajándék. Egyedi, személyre szóló meglepetésnek kell lennie, aminek valóban tud örülni az ajándékozott.

A Creppy ajándékkártyája exkluzív megjelenésű, elegáns, névre szóló ajándék, melyet akkora összeggel tudunk feltölteni, amennyivel szeretnéd.

A Creppy Ajándékkártya egy vonalkóddal ellátott plasztikkártya, mely vásárlási utalványként váltható be. Nem névre szóló kártya, így bárkire szabadon átruházható. Beváltáskor csupán magára a kártyára van szükség.

Praktikus, mert a vásárlást követő egy évben bármikor felhasználható a Creppy éttermekben vagy akár házhoz szállításnál. Annyi, hogy javallott a fizetést megelőzően jelezni, hogy Creppy Ajándékkártyával szeretnétek fizetni.

A Creppy Ajándékkártyát a Creppy PalacsintaHázban tudjátok egyszerűen megvásárolni.

A Creppy PalacsintaHáz étterem és a Creppy Center rendezvényközpont nem hagy karácsonykor sem Creppy élmény nélkül egy palacsinta rajongót sem!

Kívánjuk, hogy legyen egészségben és palacsintában gazdag ünnepi időszaka mindenkinek és minél több élmény kerüljön a karácsonyfa alá!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!