Ugrás a tartalomra

A Creppy palacsinta 16 éve a város gasztro mágnese

Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 13:20
16 év nagy idő, több, mint másfél évtized, egy gyermek felnőtté válásának az időszaka. A vendéglátás területén pedig még nagyobb, figyelembe véve a közelmúlt kihívásait, viszontagságos éveit. (Támogatott tartalom.)

A Creppy 16 év alatt elérte, hogy a város turisztikai célpontja lett, világhírnévre tett szert és legnagyobb erényeként folyamatosan nyújtja a különleges palacsintákat a gasztronómia ezen viharos időszakában is.

Ez valódi teljesítmény, figyelembe véve a folyton változó, labilis talaját az elmúlt évek vendéglátásának. Megtépázott gazdasági, egészségügyi, politikai és társadalmi válság is, azonban legyőzni nem tudott egyik sem, kitartottunk és ki is fogunk, mert szívügyünk a prémium gasztronómia, gyermekünkként tekintünk a Creppy különlegességére. A Rakaván, a Zeusz, az Aloha, a Toffee és megannyi kultikus palacsintánk hírét vitte a PalacsintaHáz páratlan Creppy élményének a nagyvilágban.

Köszönettel tartozunk minden vendégünknek, hogy kitartottak mellettünk, köszönjük a rengeteg biztatást, erőt, amit kapunk mindennap, ígérjük, hogy a jövőben is megteszünk mindent, hogy a különlegesség ne vesszen el a miskolci éttermi világban.

"16 éve tesszük elérhetővé a csúcsminőségű gasztronómia különlegességét egyre szélesebb rétegek számára, amivel egyedi pozícióban tartjuk magunkat a környéken. Ez teszi a Creppy különbséget!"- vallja Oszlánczi Réka, a Creppy vezetője is.

A Creppy csapat a Creppy palacsinta történetének tizenhatodik évében is töretlen lelkesedéssel és kreativitással munkálkodik azon, hogy minden palacsinta rajongó a legjobbat kapja a Creppynél, és hogy a Creppy valóban mágnesként vonzza a különleges éttermi élményre vágyókat még sok évtizeden keresztül.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!