Ugrás a tartalomra

Deák-Bárdos: „Veres Pál és kampánystábja hazudik” – szerinte régi kommunista trükköt használnak

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 05. szombat 07:59
„Hazugságokat terjeszt a magát függetlennek mondó – valójában a bukott baloldal és a hitelét vesztett Jobbik által támogatott – Veres Pál, sokmillió forintból készülő kampánykiadványaiban, drága pénzen fizetett bértollnokain keresztül” – olvasható Deák-Bárdos Mihály, Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő közleményében.

- A Velünk a város című kampánylapban, a borsod24.com oldalon, és a Facebookon tényként állítják, hogy sikertelen lomtalanítási akciót szerveztem Diósgyőrben, és ehhez egy fotót is mellékelnek. Valószínűleg ez a régi kommunista trükk: vádold ellenfeledet azzal, amit te követtél el – írja Deák-Bárdos Mihály.

- Az igazság azonban az, hogy mivel én tisztában vagyok a miskolci hulladékszállítás rendszerével – a város működését nem ismerő, mégis hatalomra törő ígérgetőkkel ellentétben -, ezért nem rendeltem meg lomtalanítást, különösen nem a bemutatott területre, hiszen az nem is a körzetem. Éppen a fideszes önkormányzat szüntette meg az előre meghirdetett akciókat, mivel az évi kétszeri lomtalanítás idején háborús állapotok uralkodtak a városban. A bútorok, a feleslegessé vált kacatok az utcán hevertek, és hiába volt tilos, a guberálók széttúrták a halmokat.

Veres Pállal, és bértollnokaival ellentétben én tudom, hogy házhoz menő lomtalanítás működik Miskolcon. Nem előre meghirdetett napokon, hanem a lakosság igénybejelentése alapján, előre egyeztetett időpontban, és persze azok vehetik igénybe, akik a közszolgáltatást is fizetik.

A szolgáltató oldalán 
http://bmhnonprofit.hu/szolgaltatasaink/lomtalanitas/ lehet jelezni az igényt.

Ezért felszólítom Veres Pált és álhírterjesztő kampánystábját, kiadványaikban, online kampányfelületeiken kérjenek bocsánatot a hazugságért, és tegyék közzé, hogy valótlanságot terjesztettek rólam.

Amennyiben a helyreigazítás nem történik meg 48 órán belül, jogi lépéseket teszek – zárja közleményét Deák-Bárdos Mihály (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő

 

 

További hírek

Olvasnivaló