Ugrás a tartalomra

A DK „szeptemberiálisa” a régiségvásárra ért

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 04. vasárnap 14:26
A Demokratikus Koalíció országjáró kampányba kezdett: szeptemberben 70 településen várják képviselőik, tagjaik és szimpatizánsaik az állampolgárokat, hogy az őket érintő és érdeklő ügyekről beszélgessenek. Vasárnap Miskolcon Hegedűs Andrea, Ara-Kovács Attila és Sebe-Gazdig Judit várta az embereket a régiségvásár ideje alatt, a Villanyrendőrnél.

Újabb programelemmel bővült a nagymúltú régiségvásár – kezdte Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő a Demokratikus Koalíció vasárnap a Villanyrendőrnél tartott sajtótájékoztatóját.

Fotók: Horváth Csongor

A párt „szeptemberiális” nevű programsorozatára utalt, amelyről a következőket mondta el. „A DK egy olyan párt, amely megígérte, hogy nem csak a választási kampányban, hanem mindig itt lesz a választók között” – mint fogalmazott.

A találkozás alkalmat ad beszélgetésre, amelyen egyebek mellett olyan témák merülhetnek fel, mint a kormány intézkedéseinek hatásai az állampolgárok mindennapi életére – magyarázta. „Nekünk az a felelősségünk, hogy mindig jelen legyünk és beszélgessünk, információt cseréljünk és képviseljük a miskolciak érdekeit” – zárta.

A szót Ara-Kovács Attila a DK európai parlamenti képviselője vette át. „Nagyon fontos itt lennünk, hogy egy olyan világot tudjunk megjeleníteni, amelyet a kormány nem szeretne jelen pillanatban, le akar bontani, sőt naponta újabb és újabb hadüzenetet küld az Európai Uniónak” – mondta.

Azzal folytatta, hogy azért küzdenek: az európai uniós támogatások eljussanak Magyarországra, a magyar emberekhez, „és ezeknek az embereknek az üzenete eljusson Brüsszelbe, a közvetítésemmel. A DK itt lesz, itt marad és bármikor bárki fordulhat hozzánk. Mi az Önök érdekeit képviseljük”.

Végezetül Sebe-Gazdig Judit önkormányzati képviselőjelölt szólalt fel. Elmondta, „a „szeptemberiális” kiváló alkalom arra, hogy ne csak országos, hanem helyi szintű problémákkal is foglalkozzunk”. Arra buzdította a választópolgárokat, hogy szeptember 25-én menjenek el szavazni a Miskolc 3. számú körzetében tartandó időközi önkormányzati választáson.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!