Ugrás a tartalomra

Éber kómában fekszik a DVTK fiatal focistája

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 09:53
Takács Márton, a DVTK U17 csapatkapitánya utasként súlyos autóbalesetet szenvedett szeptemberben. Ugyan még mindig éber kómában fekszik, de a gondos kezelésnek köszönhetően a fiatal labdarúgó a közelmúltban elhagyta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház intenzív osztályát, az állapota stabil – írja a dvtk.eu.
Fotó: dvtk.eu

A csapattársakat és a klub minden játékosát, edzőjét, dolgozóját megrázta a baleset. A fiatalok azóta kettőzött erővel küzdenek a kapitányukért is, az őszi szezon lezárása után az éllovas mögött 2 ponttal lemaradva a 2. helyen állnak a bajnokságban. (Az idény végén az U17 és az U16 összesített eredménye alapján az első 4 csapat jut fel az első osztályba. Ezen a tabellán a DVTK a 1. helyen áll, és 22 ponttal előzi az 5. helyezett Nyíregyházát.)

A DVTK és a DVTK Labdarúgó Akadémia vezetői folyamatosan tartják a kapcsolatot a szülőkkel és mindenben támogatják a családot. A DVTK-család tagjai egy emberként szorítanak, hogy játékosunk mielőbb felépüljön, még ha tudjuk is, hosszú lesz a gyógyulás útja – írják a klub honlapján.

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!