Ugrás a tartalomra

Egy falat színház a Csengey-kertben

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 27. kedd 15:01
Kedvenceink kedvenceit kóstolhatjuk a Csengey-kertben.

Mi Harsányi Attila kedvenc levesének különleges sztorija? Mennyire édesszájú Mészöly Anna? Mivel rukkol elő Rusznyák Gábor, aki vérbeli hobbiséfként a fazék tartalmát is úgy kavarja, ahogy a színpadi bonyodalmakat? Kiderül vasárnap a Csengey-kertben.

A szezonnyitó Truváj és Trécs különleges programot ígér szeptember 1-re. A Miskolci Kulturális Központ ugyanis kertszíházi élményre invitál: a Rusznyák Gábor rendezte Férfi és Nő 4x négy találkozás történetét mutatja be: négy évszak, négy különböző pár egy buszmegálló.

A Simon Zoltán és Mészöly Anna - akinek a Fekete pont című filmben nyújtott alakításáért nemrégiben a legjobb színész díját ítélte oda a zsűri a Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon - neveivel fémjelzett lélektani kóstolódást követően az ételeké lesz a főszerep.

Az est szervezői a Miskolci Színház hat művészét kérték meg, hogy mutassák be kedvenc fogásaikat. Így egy jegy megvásárlásával egy teljes menüsort is megkóstolhatnak a nézők, amit a Miskolci Nemzeti Színház színészeinek szájízére hangoltak. Fandl Ferenc, Harsányi Attila, Mészöly Anna, Rusznyák Gábor, Seres Ildikó és Simon Zoltán favorit fogásait készti el egy profi séf, úgy, ahogy a művészek azt meghagyták.

A zenéről a teátrum kiváló DJ-je, Barva Gábor fog gondoskodni, aki az előző évadok előadásinak betétjeiből játszik majd számokat.

Az eseményre még válthatóak jegyek.

Helyszín: Miskolc, Csengey-kert
Kapunyitás: 17.30

Bortókép forrása: utanamsracok.blogspot.com

További hírek