Ugrás a tartalomra

Egy kis nyári kvaterka

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 14. vasárnap 22:48
A finomabbnál finomabb borok voltak a tegnap este főszereplői a történelmi Avason, ahol június 13-án ismét megrendezték az Avasi Kvaterkát.
Fotó: Juhász Ákos

Ez a kvaterka azonban egyelőre még nem az a kvaterka volt, amit a jó borok, no meg a rendezvény szerelmesei megszoktak: az elmúlt hónapok történései jelentősen meghatározzák a vendéglátás eddig megszokott normáit, ezért figyelembe véve az illetékes hatóságok előírásait, mulatság-mentes borvásárt tartottak a szervezők, természetesen ügyelve a vendégek egészségének megőrzésére.

A rendhagyó programon a Bükki és a Tokaji borvidék boraiból válogathattak és kóstolhattak a hegyre kilátogatók, ahol hosszú szünet után több pince - Avasi Bortanya a Margit pince, a Nagy-Szögedi pince, Csáter Apó Pincéje és Patvaros János - is kinyitotta a kapuit. A vendégeket természetesen meglepetés falatok is várták, melyről egy food-track kocsi gondoskodott.

A kvaterkázást ezúttal a látogatókra bízták a szervezők, a feladatot pedig a résztvevők könnyedén megoldották. Nézzék csak:

Juhász Ákos képgalériája

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!