Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc - Elkezdődött a Kocsonyafesztivál, átadás előtt a rendelő

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 04. szombat 14:58
Az utóbbi 24 óra legfontosabb miskolci hírei egy percben.

Támogatják 

A Jobbik-Konzervatívok támogatják Veres Pált a 2024-es önkormányzati választáson – ezt pénteken jelentette be a párt alelnöke, és miskolci elnöke a városházán. A rendkívüli sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a párt hitet tett amellett, hogy az önkormányzati politikában hiteles, helyi ügyekkel foglalkozó, nem pártlogika szerint működő és nem pártközpontokból irányított emberekre van szüksége és ilyen Veres Pál, Miskolc polgármestere is.

Elkezdődött 

Péntek délután felvonulással vette kezdetét Miskolc országos hírű téli programja: a Kocsonyafesztivál. Három napon keresztül, 75 gasztronómiai szolgáltató és több mint 20 kocsonyaárusító hely, valamint három színpadon, több mint 40 produkció, várja a miskolciakat és az ide látogatókat. 

Átadás előtt 

Heteken belül birtokba vehetik a görömbölyiek a felújított orvosi rendelőt. A kivitelezés 10 hónapon keresztül tartott. Leszigetelték az épületet, lecserélték a tetőt, új ajtókat és ablakokat szereltek be, valamint egy plusz helyiséget is kialakítottak. A projekt 140 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrásból valósult meg.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!