Ugrás a tartalomra

Egyetemi járat és szurkolói kedvezmények az MVK-tól

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 06. csütörtök 15:20
Indul a szorgalmi időszak ezért az ME járat érinti a Tapolcai elágazást is, illetve most szombaton ismét ingyen utazhatnak a Diósgyőr drukkerek - írja közleményében az MVK Zrt.

Február 9-től, vasárnaptól ismét közlekedik az ME gyorsjárat a Tiszai pályaudvar és a Miskolci Egyetem között. Utaskérésre az ME járatok a Búza tér és az Egyetemi kollégiumok megállóhely között vasárnaptól a Tapolcai elágazásnál is megállnak az Egyetemváros végállomás és a Tiszai pályaudvar irányába is.

Február 10-én, hétfőtől:

·           A 2-es autóbuszok közül is sok betér az Egyetemvárosba, így Miskolctapolca irányába kihagyják a Csermőkei u. megállóhelyet. Ezek a járatok aláhúzva szerepelnek a menetrendkönyvben.

·           A 20-as buszok ismét érintik az Egyetemváros végállomást, ez utóbbiak a menetrendben kerettel jelölve.

·           A Centrum megállóhelytől 07:29-kor 12-es autóbusz indul az Egyetemvárosba.

Emellett továbbra is közlekedik a 12-es autóbusz a Repülőtér/Bosch végállomás és az Egyetemváros között, illetve a 29-es autóbusz menetrendben aláhúzással jelölt járatai is érintik az Egyetemvárost.

DVTK – Debreceni VSC: utazás szurkolói jeggyel, bérlettel

A DVTK – DVSC mérkőzés napján, február 8-án, szombaton 15:00 és 21:00 óra között ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson az érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező Diósgyőr drukkerek. Hajrá Diósgyőr!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!