Ugrás a tartalomra

Elhalasztották az FTC - DVTK meccset

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 21. péntek 10:33
A Ferencvárosi TC kérésére elhalasztotta a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága az OTP Bank Liga 2. fordulójából az FTC - DVTK mérkőzést. A találkozónak egyelőre nincs új időpontja - írja honlapján a klub.

A közlemény úgy fogalmaz, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága Elnöke által kijelölt versenybiztos augusztus 20-án versenyügyi eljárás során - tárgyalás mellőzésével - az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 27.§ (2) bekezdés a) pontja alapján meghozta az alábbi határozatot:

"A 2020. augusztus 22-én (szombat) 18.45 órára kisorsolt FTC - DVTK OTP Bank Liga mérkőzést elhalasztja. A bajnoki mérkőzés új kezdési időpontját az MLSZ Versenybizottsága fogja kitűzni."

A fenti határozattal szemben az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 27.§ (2) bekezdés g) pontja alapján jogorvoslatnak helye nincs.

Amint az tudott, a halasztást az FTC kérvényezte, amennyiben továbbjutnak a BL-selejtező 1. fordulójában a svéd bajnok Djurgarden ellen. A kérelemhez a DVTK - a magyar labdarúgás érdekeit szem előtt tartva - írásban hozzájárult.

(Nyitóképünk egy 2019-es DVTK-FTC mérkőzésen készült.)
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!