Ugrás a tartalomra

Elindult a regisztráció a Diósgyőri Várfürdő lehetőségeit tárgyaló Városi Estre

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. szeptember 29. csütörtök 19:24
Október 6-án a szervezők kávéházi jellegű beszélgetésre várják azokat az érdeklődőket, akik szeretnének egy potenciális diósgyőri strand jövőjéről álmodozni – mindezt szakértők segítségével, akik vázolják a lehetőségeket, amelyek sokszor határt szabnak. Ez lesz az I. Városi Est, amelyre az első 60 jelentkező tud regisztrálni.

Ahogy a szervezők fogalmaznak az ide kattintva elérhető regisztrációs űrlapon: „A miskolci részvételi program újabb elemét, az első Városi Estet 2022. október 6-án, 17 órától rendezzük meg a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvodában. A rendezvényen az első 60 regisztráló tud részt venni, őket e-mailben értesítjük a további részletekről.”

Illusztráció. Fotó: Mocsári László

A szervezői csapat tagjai tablettel a kezükben kitelepülnek az október 2-i régiségvásárra, hogy reggel 8-tól 12 óráig:

- segítsék a regisztrációt: https://forms.gle/6RtNdZH2hRAyYTSGA

- segítsék a korábban elindított közérzeti kérdőív kitöltését: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2kgQgLwJWfIkpPNkYw3Wfr5qWT3OKpTXT_iNXwymLSBpC_Q/viewform

- népszerűsítsék magát a programot, szervezzék a közönséget

- bármelyik érdeklődőnek meséljenek a Városi Est céljairól, elemeiről

- az is fontos számukra, hogy bár a Diósgyőri Várfürdőről van szó, minden miskolci magáénak érezze a témát

Mint korábban írtuk, a Városi Est célja már abban a fázisban bevonni az állampolgárokat a közös tervezésbe, amikor még nem is biztos, hogy lesz fejlesztés az adott témában. Ráadásul a közös gondolkodást építészeti, környezet, gazdasági, stb. szakemberek segítik, hogy mindenki tisztán lásson: mik a lehetőségek. A cél, hogy az emberek ezen információk ismeretében alkossanak véleményt és kifejtsék, szerintük milyen terveknek kellene megszületniük.

Első alkalommal a korábbi Diósgyőri Várfürdő lehetőségeit járják körül a résztvevők. További információk a https://tervezzukmiskolcot.hu/ olvashatóak.

További hírek

Olvasnivaló