Ugrás a tartalomra

Előrehozott gyermeknap és búcsú a repülőtértől

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 23. szombat 18:19
Nem, senki sem lapozta túl a naptárat… A Legendák a Levegőben utazó produkció itteni látogatásával elindult ugyanis az az egyhetes visszaszámlálás, melynek végeztével április utolsó hétvégéjén kilencvenegy esztendő után a miskolci közönség elköszön repterétől. 
Utolsó családi sétarepülő hétvége és gyermeknap | Képgaléria: Mocsári László

Az esemény keserédes hangulatára a kezdetben borús égbolt még rá is erősített. Az önfeledt sütkérezést igen, a felszállást mindazonáltal megközelítőleg sem tudták veszélyeztetni a légköri viszonyok. A program így megannyi meglepetést, vendégeket, játékokat és sétarepüléseket ígért – minden mennyiségben. Cessnával, Piperrel és Diamonddal is bárki felszállhatott még utoljára.

„Ki gépen száll fölébe…” – mit sem tapasztal a majális hangulatból 

Kipróbálhatták az Autogirót, siklóernyőzhettek, sárkányrepülőzhettek. Ezenfelül a Robinson helikopter is elemelkedett a földtől. Sor került még műrepülésre is a Bulldoggal, Németh Zoltán vadászpilótával. Mindeközben a tériszonyosabbakat old timerek és gyermekjátszók várták talajmagasságban.

Május 1-jétől már csak a légimentés zajlik majd a területről

A Borsod Megyei Repülők Klub április 29-én és 30-án tartott hivatalos záró rendezvényén a többi között légi bemutatókkal, műrepüléssel és ejtőernyős ugrással is készül a búcsúzni vágyóknak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!