Ugrás a tartalomra

Első helyet hozott el az Inspiráló Nők Díjátadójáról a SPIDER Mentőcsoport kutyás keresője

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 30. csütörtök 11:56
Binda Nikoletta a leginspirálóbb civil teljesítmény kategóriában győzedelmeskedett a csütörtöki gálán.
Mocsári László nyári felvétele

Ahogy arról mi is írtunk, a Femcafe.hu idén ötödször rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. Olyan ösztönző női példaképeket mutattak be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára. Ezúttal is hét kategóriában keresték közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóik segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, az olvasók pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

A jelöltek között volt Binda Nikoletta is, aki 2006 óta a SPIDER Mentőcsoport kutyás keresője, aki számtalanszor vett részt katasztrófák utáni mentőakciókban Lehoczki Lászlóval.

Fotó: femcafe.hu

"Munkásságom fő inspirálói, nevelőapám és a kutyáim. A mindennapjaimban a kisfiam, a párom, a családom és a barátaim inspirálnak"

- írta magáról korábban Binda Nikoletta a femcafe.hu-n található bemutatkozóban.

A kategória további jelöltjei voltak még: Sevcsik M. Anna - társadalmi szívügyes, Babagenetika (Élet.Érzés) Egyesület alapító, kommunikációs szakember, TEDx előadó; Tóth Katinka - Biológus, a SciDog kutyaiskola vezetője.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!