Ugrás a tartalomra

Én is táncolnék – pénteken képernyőn a második széria

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 07. péntek 09:16
Keringő a Palotaszállóban és samba a Tünderkertben – második sorozatához érkezett a Miskolc Televízió „Én is táncolnék!” című magazinműsora. A világjárvány miatti karantén időszakában a műsor az otthoni tánctanulásban segített. A veszélyhelyzet véget ért, a műsor viszont most folytatódik. Az Én is táncolnék! új, külső helyszínekkel tér vissza a képernyőre.

„Én is Táncolnék!” – ez a főcím köszönti a Miskolc Televízió nézőit péntekenként a járványhelyzet óta. Süttő Roland és Tombácz Anikó profi táncoktatók a többi közt keringőre, cha-cha-cha-ra és jive-ra hívta a nézőket, azzal a céllal, hogy bárki a képernyő előtt sajátíthassa el az alapvető lépéseket.

Tánc a Tündérkertben | Mocsári László képgalériája!

A táncműsor második sorozatára megújult a főcím, a szobát pedig felváltották a város jellemző és népszerű helyszínei. Egy dolog azonban változatlan: a négyszeres profi latin magyar bajnok és háromszoros világbajnoki középdöntős páros, a Miskolc Televízió, valamint a Miskolcz Revital TSE és a Premier Alapfokú Művészeti Iskola tagjai ismét táncolni hívják a nézőket.

Az első adást a lillafüredi Palotaszállónál vették fel. Itt nézők nem tudtak részt venni a műsorban. – Máshol azonban, így a gyönyörű Tündérkertben, a Városház és az Erzsébet téren, valamint a Szinva-teraszon már lehetőségük volt bekapcsolódni – mondta Tombácz Anikó.

Sokan éltek is a lehetőséggel. Az első tíz résznek köszönhetően sokan perdültek táncra otthon a képernyők előtt, most pedig már a szabadban is szabad volt a tánc.

Az első új részt pénteken este láthatják a Miskolc TV nézői. A főszerepben a Palotaszálló és környéke, a tánc pedig a bécsi keringő lesz. A klasszikus nyitányt követően viszont bulisabb, könnyedebb műfajokba és stílusokba is beavatja majd a táncolni vágyókat a Süttő-Tombácz páros.

Tánc a Városház téren | Mocsári László képgalériája!

– A Tündérkertben, Miskolc új ékszerdobozában egy fergeteges sambával folytattuk, majd a Városház téren egy nagyon izgalmas rock and rollos jive-val ismerkedhetett meg a közönség, és most a tévénézők – tette hozzá Süttő Roland. – Az Erzsébet téren és a Szinva-teraszon pedig hamisítatlan parti hangulatot ad majd a cha-cha-cha.

Tánc az Erzsébet téren | Végh Csaba képgalériája

Az „Én is táncolnék” második sorozatának első része augusztus 7-én, pénteken 18 óra 25 perckor látható majd a Miskolc Televízió műsorán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!