Ugrás a tartalomra

Erdei Sándor: kitakarítjuk a várost

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 16. hétfő 14:23
A miskolci 12. számú egyéni választókerület képviselője, Erdei Sándor foglalta össze a választások óta eltelt évben elért eredményeket.
A miskolci 12. számú egyéni választókerület képviselője, Erdei Sándor foglalta össze a választások óta eltelt évben elért eredményeket. Fotó: Végh Csaba

A Velünk a Város-frakció képviselője az egy évvel ezelőtti kezdetekre úgy emlékszik vissza, 2019 őszén egy sok szempontból nehéz helyzetben lévő választókerületet vett át. Az illegális szemét dombokat terített be, a szegregált utcákban terjedt a drog és szaporodtak a vagyon elleni bűncselekmények. "Amikor a fideszes városvezetést leváltva a választók rám bízták a körzetet, elhatároztam, hogy kisöpröm a szemetet a városból. Így ez a legfontosabb, amire büszke vagyok a körzetemben" – vonta meg a mérleget Erdei Sándor. 2020-ban első dolga volt a legkritikusabb helyeket - mint Bábonyibérc-Újtelep, Galagonyás sor - a töménytelen mennyiségű illegális szeméttől megtisztítani. Közel 150 köbméter hulladékot szállíttattak el innen a várossal karöltve, a munkát a Wass Albert és a Prizma utca környékén folytatják.

Foglalkoztak a külterület elhanyagolt útjaival is, a Városgazda munkatársaival kijavították a kátyús, nehezen járható, zúzalékos-murvás utakat. A körzet biztonságát az önkormányzati rendészet jelenlétével és a kamerarendszer kiépítésének folytatásával fogják növelni. További tervei között játszóterek felújítása, a Vologda városrészben egy kutyafuttató létesítése és az Árok utcai kosárlabdapálya teljes körű újjáépítése is szerepel. "Természetesen mindeközben folyamatosan igyekszem segíteni az itt élőket kisebb-nagyobb panaszaik azonnali elintézésében, ami 2021-ben is elkötelezetté tesz a 12.választókerület iránt!" – tette hozzá Erdei Sándor.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!