Ugrás a tartalomra

Ez egy ilyen nap – iskolakezdés, eső, torlódások

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 01. kedd 10:01
Nagyon erős forgalmat tapasztalhattak a miskolciak kedd reggel, több helyen torlódások, dugók alakultak ki. Az iskolakezdéssel beindult az élet. Az autósok mellett a közösségi közlekedést használók is foghatták a fejüket: villámcsapás miatt több villamost is ki kellett vonni egy időre a forgalomból.
Reggeli csúcs szeptember 1-jén | Juhász Ákos képgalériája!

Éjjel érkezett a vihar Miskolc fölé, villámokkal, dörgéssel, jelentős mennyiségű csapadékkal. Míg mi a nyitva hagyott ablakokkal küzdöttünk, hogy ne ázzon szét a lakás, addig az MVK munkatársait telefoncsörgés ébresztette: az éjszakai vihar során villámcsapás érte a társaság remízét, emiatt több villamosban is kár keletkezett.

De dolgoztak a katasztrófavédelem munkatársai is: a vihar több helyen fákat döntött ki, ágakat tépett le. Erről bővebben ITT írtunk.

Ahogy az autós app is jelzi, több útszakaszon alakult ki torlódás, dugó

Reggel aztán újfent szakadó esőre ébredtünk, miközben a város autósforgalma beindult. Több bevezetőszakaszon és belvárosi úton is torlódást, dugót tapasztaltak kollégáink. Mindenki sietett munkába, iskolába. Komolyabb balesetről azonban nem kaptunk értesítést.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!