Ugrás a tartalomra

Fantasztikus nyárzáró koncert a Lovagi Tornák Terén

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 29. szerda 09:49
Festői környezetben, a Bükk ölelésében, a Diósgyőri vár mellett található Lovagi Tornák Terén ad koncertet augusztus 30-án, este nyolckor Magyarország legkarizmatikusabb és legszimpatikusabb énekesnője Rúzsa Magdi. A „kishegyesi díva” ezen az estén is elvarázsolja a közönséget, akik bizonyára már nagyon várják a találkozást és a közös feloldódást a dalban.
fotó: Beregi László

A bársonyos hangú előadót a közönség akkor zárta a szívébe, amikor 2006-ban megnyerte a Megasztár tehetségkutató versenyt. Azóta pályája töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. Máté Péter- Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas énekesnő.

Az augusztus 30-ra szervezett miskolci turnéállomás különleges koncertélményt ígér a Rúzsa Magdi rajongóknak és a szórakozni vágyó közönségnek, hiszen a Lovagi Tornák Tere, és a Diósgyőri vár középkori hangulata, különös tekintettel az éjszakai fényekre, méltán illusztris atmoszférát nyújt. Ezen az estén a nagy slágerek mellett elhangzanak új dalok is az Aduász albumról, és természetesen rengeteg meglepetés várja majd a közönséget.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!