Ugrás a tartalomra

Felcsúton szerzett pontot a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2024. október 27. vasárnap 11:39
Felcsúton szerzett pontot a DVTK az OTP Bank Liga 11. fordulójában. Rögtön a mérkőzés elején egy megpattanó lövéssel vezetést szereztek a hazaiak, majd támadásban maradtak. A szorításból a Diósgyőr a félidő második részére bontakozott ki, és már az ellenfél kapuját is veszélyeztette. A második játékrészben is a hazaiak támadtak többet, de egy szép kontratámadás végén Bényei Ágoston egyenlített, ami végül egy pontot ért.
Fotó: dvtk.eu

TP Bank Liga 11. forduló

Puskás Akadémia FC - Diósgyőri VTK 1-1 (1-0)

Felcsút, Pancho Aréna, 1422 néző. Játékvezető: ZIERKELBACH Péter (BORNEMISSZA Norbert, SZÉCSÉNYI István).
PAFC: PÉCSI Ármin - Quentin MACEIRAS, Wojciech GOLLA, Patrizio STRONATI, Artem FAVOROV - Laros DUARTE, Urho NISSILÄ – Mikael SOISALO, Jonathan LEVI, NAGY Zsolt - Lamin COLLEY. Vezetőedző: HORNYÁK Zsolt.
DVTK: Artem ODYNTSOV - GERA Dániel, Marco LUND, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Siniša SANIČANIN, Valentino ADEDOKUN - JUREK Gábor, Vladislav KLIMOVICH, KOMLÓSI Bence, Francisco FEUILLASSIER - Bright EDOMWONYI. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ. 

Csere: Francisco FEUILLASSIER helyett Mohammed RHARSALLA és JUREK Gábor helyett Elton ACOLATSE a 46., KOMLÓSI Bence helyett HOLDAMPF Gergő és Vladislav KLIMOVICH helyett BÉNYEI Ágoston az 54., Lamin COLLEY helyett Jakuv PULJIĆ és Jonathan LEVI helyett SZOLNOKI Roland a 68., Artem FAVOROV helyett KEREZSI Zalán és Laros DUARTE helyett Jakub PLŠEK a 82., GERA Dániel helyett SZATMÁRI Csaba a 89. percben.
Sárga lap: Bozhidar CHORBADZHIYSKI,  HOLDAMPF Gergő és Lamin COLLEY az 57., Patrizio STRONATI a 80. percben.
Gólszerző: Lamin COLLEY (1-0) a 3., BÉNYEI Ágoston (1-1) a 68. percben.

(dvtk.eu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!