Ugrás a tartalomra

Felújítás miatt lezárják a Kis-Hunyad egy szakaszát

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 29. szerda 09:05
A Dayka Gábor és a Dózsa György utca közötti, közel 180 méteres szakaszt csütörtökön, mindkét oldalról lezárják az autósok elől. Terelőútvonalat a Vologda utca felé biztosítanak. Másfelé közlekedik emiatt a 34-es busz is.
Fotó: Végh Csaba

A Miskolc belvárosában található forgalmas útszakaszon az esővíz-elvezetést, az ivóvízvezetéket, az útalapot, a szegélyeket, és az aszfaltborítást egyaránt cserélik.

Az autósok elől csütörtökön reggel zárják le az utat mindkét oldalról.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. facebook-oldalán azt közölte, a 34-es autóbusz július 30. és szeptember 30. között kerüli el a Kis-Hunyad utcát. A felújítás időtartama alatt az Avas kilátóból induló 34-es járatok a Dayka Gábor utca megállóhelyet nem érintik, helyette a tűzoltóság előtti, 1-es és 54-es autóbuszok Dózsa György úti megállóhelyén állnak meg. A 34-es autóbusz útvonala és megállóhelyei a Vologda városrész megállóhelytől változatlanok.

Az építőmunkák miatt heteken át le lesz zárva a Dayka Gábor és a Dózsa György utca közötti 176 méteres szakasz. A tervek szerint októberben végezhetnek a felújítással.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!