Ugrás a tartalomra

Fiataloknak szervez focikupát a szurkolói csoport

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 01. szombat 09:50
A nyár egyik legnagyobb miskolci focis megmozdulására várják a jelentkezőket.

A Red Company Diósgyőr szurkolói csoport focitornát rendez: célja, hogy összehozza a Diósgyőri érzelmű ifjúságot.
- Várunk minden olyan fiatalt, aki a jövőben csatlakozni szeretne csoportunkhoz, velünk szurkolni a lelátón, küzdeni a klubért, a címerért bárhol-bármikor, és szeretné ország-világ előtt még büszkébbé tenni a Diósgyőr nevet – írják a felhívásban a szervezők. - Természetesen, szívesen látjuk azokat is, akik csak szeretnének focizni egy jó társaságban.

A tornát a 14-18 év közöttiek számára hirdetik.  A kispályás mérkőzéseken 5+1-es (5 mezőnyjátékos + 1 kapus) felállásban játszanak majd a csapatok, de cserejátékosokat is lehet vinni. A mérkőzések időtartama 2x10 perc, 5 perces szünetekkel tagolva. A nevezési díj 500 forint/fő. Jelentkezni lehet úgy is, ha nem teljes a csapat; ebben az esetben az RCD biztosít néhány társat.

Az első, második és harmadik helyezettek díjazásban részesülnek. A tornát augusztus 15-én, szombaton rendezik a DVTK Edzőközpont műfüves kispályáján. A kezdés ideje 16 óra. A pályára, csak olyan személyek léphetnek, akik nyilatkoznak arról, hogy az elmúlt 14 napban nem jártak külföldön. Nevezési határidő: augusztus 10.

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!