Ugrás a tartalomra

Fokozatosan újranyitnak a miskolci sportlétesítmények

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 07. csütörtök 13:12
A Miskolci Atlétikai Centrum, az Ifjúsági Sporttelep vagy a Honvéd Papp József pálya is újranyitott, a többi létesítmény esetén pedig a sportági szakszövetség iránymutatásaira várnak.
Fotó: MiNap-archív

A polgármesteri hivatal sajtóosztálya emlékeztet, május 4-től új intézkedések léptek életbe, melyek a sportrendezvények, az edzések és a lakossági sport lehetőségeit szabályozzák. A hétfőtől érvényben lévő rendelet a sportrendezvények vagy versenyek megtartását is engedi, de kizárólag nézők nélkül, zártkörűen.

- Miskolcon a  lakosság részére a szabadtéri pályákat részben vagy teljesen megnyitotta a Miskolci Sportcentrum Kft., ám a létesítmények látogatásának fontos kritériumai vannak.Többek között tilos az öltözők használata, fokozottan ellenőrzik az egészségügyi előírások betartását is, különösen a másfél méteres távolságtartás szabályára - írják.

A járványügyi szabályozás betartása és nagyfokú körültekintés mellett Miskolcon az alábbi létesítmények nyitották újra kapuikat:
Miskolci Atlétikai Centrum, Ifjúsági Sporttelep és a Honvéd Papp József pálya a járványhelyzet előtti nyitvatartási idővel használható a lakkosság részére
Hétfőtől péntekig: 6.30-tól 20.00-ig. (15.30-tól 18.00-ig csak az igazolt sportók használhatják).
Szombat: 8.00-tól, 19.00-ig. Vasárnap: 8.00-tól, 13.00-ig.

MVSC Sporttelep futóköre minden nap 15:00 óráig használható
 
A város többi sportlétesítményének, - így például a Kemény Dénes Városi Sportuszodának – megnyitását illetően a Miskolci Sportcentrum Kft. még várja a sportági szakszövetség iránymutatásait. A sportszervezetek többsége jelenleg igényfelmérést végez a sportolók körében, felkészül az újraindulásra.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!