Ugrás a tartalomra

Folytatódik a csapadékos idő

MTI
Utoljára módosítva
2023. január 17. kedd 16:46
Éjszaka esni fog, szerdán délelőtt aztán átmenetileg megint felszakadozik a felhőzet, este viszont újból elered. Hideg legalább nem lesz, a hőmérő higanyszála akár 13 fokig is felkúszhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint kedden délnyugat felől beborul az ég, éjszaka sokfelé valószínű kiadós eső, záporeső, a déli, délkeleti megyékben zivatar is lehet. Szerdán napközben szakadozik, csökken a felhőzet, és az ország nagyobb részén valószínű néhány órás napsütés, majd este újra beborul az ég. Szerdán a nap első felében nagyobb eséllyel a Tiszántúlon és az Északi-középhegységben, majd estétől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra.
    
A többször változó irányú szél jellemzően délies lesz, nagy területen erős, éjszaka főként a Dél-Alföldön viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +10 fok között alakul, az északi és nyugati tájakon lesz hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között valószínű, délkeleten lesz a legenyhébb idő.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!