Ugrás a tartalomra

Fontos menetrendi változásokra hívja fel a figyelmet az MVK

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 03. péntek 16:08
A Dayka-átkötéshez és más forgalmi akadályokhoz kapcsolódóan menetrendek és megállóhelyek is módosulnak, focimeccs miatt rásegítő járat is lesz. 
Grafika: MVK

Menetrendi változás a 12G-s és 14G-s járatokon.

Február 4-től a 12G-s autóbusz munkaszüneti napi menetrend szerinti Szondi György utca végállomásról 05:25-kor induló járata megszűnik, valamint 6:55 helyett 6:25-kor indul 12G-s járat.

Február 6-tól a munkanapi menetrend szerint Szondi György utca végállomásról 5:15-kor induló 14G-s autóbuszjárat megszűnik.

Rásegítő járat a DVTK - Tiszakécske mérkőzést követően.

Február 6-án, hétfőn 19:00 órától megrendezésre kerülő DVTK - Tiszakécske labdarúgó-mérkőzést követően az MVK Zrt. rásegítő járatot indít az 1-es villamos vonalán, segítve ezzel a szurkolók könnyebb hazajutását.

Megálló áthelyezés a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonalán.

Február 6-tól a Dayka-átkötéshez kapcsolódó beruházás miatt módosul a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonala a Tiszai pályaudvar, illetve a Szondi György utca irányába, és ideiglenes megállóhely kerül kialakításra a Nagyváthy, a Teleki utca illetve az Erzsébet tér megállóhelyen.

A Tiszai pályaudvar irányba közlekedő 21-es autóbusz nem érinti a Nagyváthy utca megállóhelyet, helyette az Avasalja utca megállóhely vehető igénybe. A Szondi György utca végállomás felé közlekedő 101B-s autóbusz sem érinti a Nagyváthy utcamegállóhelyet, helyette Geró utca megállóhely vehető igénybe.

A Teleki utca megálló helyett a Petőfi utca 21. szám előtt ideiglenes kialakított megállóhelyen lehetséges az autóbuszokra történő fel-és leszállás.

A Tiszai pályaudvar felé közlekedő 21-es és a Szondi György utca irányába közlekedő 101B-s autóbusz nem érinti az Erzsébet tér megállóhelyet, helyette a Kálvin János utca – Papszer utca kereszteződés után a Herman Ottó Múzeum épületénél kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg - írja közleményében az MVK Zrt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!