Ugrás a tartalomra

„Fotózás a Színházért” – jótékonysági akció

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 08. csütörtök 10:12
A Miskolci Fotóklub „hazai pályán” segíti a Miskolci Nemzeti Színházat, hogy a megemelkedett rezsiárak mellett a teátrum tovább tudjon működni január és február során.
Fotó: Cseffó-Halász Zsuzsanna (MNSZ)

Fotózták már Önöket a Miskolci Nemzeti Színház pompás falai között? Most itt a lehetőség! 
A színház és a fotóklub közös eseménye lesz a „Fotózás a Színházért”, amelyre szeretettel invitálják a közönséget. „Legyenek Önök is a művészet támogatói, cserébe egy különleges fotózásban lehet részük. Páratlan élmény lesz ez a program fotósnak és modelljének egyaránt, a képeket pedig garantáltan szívesen nézik majd vissza évek múlva is!” – írja a színház a felhívásban.  

A bátor mecénás érkezzen akár a párjával, gyermekével, családjával, vagy egyedül, a színház falai elegáns és romantikus helyszínt biztosítanak, egyéni igényeik szerint a páratlan fotók elkészítéséhez. A fotózás alkalmain ünnepi hangulat várja a jelentkezőket a színházi társalgóban.
A teátrum jövőre ünnepli 200. születésnapját, azonban a jelenlegi gazdasági helyzet őket is sújtja, így a működéshez most minden segítségre szükségük van. A Miskolci Fotóklub karácsonyi akciója – a jelentkezők közreműködésével - örömmel támogatja az ország első kőszínházát, éppen ezért az elkészült fotóik még soha nem értek ilyen sokat! A fotóklub tagjai a fotózás teljes bevételét a Miskolci Nemzeti Színház javára ajánlják fel.

A fényképezés díját az alapítvány számlájára kell befizetni, ezután következik az időpont egyeztetése és maga a fotózás a Miskolci Fotóklub fotósával. A Törökfotó jóvoltából, minden fotózás után 5 darab 10x15-ös fotót kapnak ajándékba.
További információ az mnsz.fotozas@gmail.com e-mail címen kapható. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!