Ugrás a tartalomra

Gundel Takács Gábor Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 29. vasárnap 13:20
November 3-án városunkba látogat Gundel Takács Gábor a Vendégségben Miskolcon program keretében.

"A kíváncsiság hajt ma is, ügyek és emberek mellé állok oda" - mondja a negyven évvel ezelőtt az újságírói pályáján elrajtolt sportriporter, napjaink legismertebb magyar kvízmestere, Gundel Takács Gábor, aki a Vendégségben Miskolcon lokálpatrióta sorozatban pénteken 19 órától színpadra is lép a Tudomány és Technika Házában.

A Vendégségben Miskolcon résztvevőjeként a magyar kulturális és közélet kiemelkedő személyiségei töltenek el pár napot városunkban Miskolccal ismerkedve. A két évtizednyi szünet után újraindított programban ellátogatott már hozzánk Roby Lakatos, Scherer Péter, Bródy János és Molnár Piroska is. A program házigazdája változatlanul az alapító Fedor Vilmos, számos Miskolc-könyv szerzője, akit most egy új lokálpatrióta csapat támogat: Balogh József (MBM Autó), dr. Hajdú László (Expert-cégcsoport), Gyarmati János (Huniko Kft.), Dányi Gábor (D-Gesztor Kft.), Keszte Dóra, Nyeste Gábor, Kolozsi István (fps ecosystem), Angyal Enikő (Globus Travel), a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda és lapunk kiadója, a MIKOM Nonprofit Kft. mint médiapartner.

Ha valaki megnézi a Vendégségben Miskolcon legutóbbi vendégének, Szily Nóra Facebook oldalát, láthatja miért is fontos, hogy népszerű és ismert emberek megismerkedjenek városunkkal. Gundel Takács Gáborral november 3-án pénteken este héttől a Tudomány és Technika Házában találkozhatunk egy különleges beszélgetős esten. A kvízmester ezúttal nemcsak kérdez hanem válaszol is: felvillantva egy életpályát.

Jegyet váltani a tixa.hu vagy a technikahaza.hu felületeken lehet (3500 forint az egyéni, páros jegy váráslása esetén 3000 forint/jegy), illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen is korlátozott számban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!