Ugrás a tartalomra

Ha épületgépészet, akkor Kazán WebShop

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 22. szerda 13:23
Építkezéskor vagy lakáskorszerűsítéskor sok mindent át kell gondolnunk és meg kell terveznünk. Elektromos vagy gáz fűtési rendszert telepítsünk? Átfolyós vagy tárolós bojler biztosítsa a használati melegvizet? Falon kívüli vagy beépített WC tartály legyen a fürdőben? És még folytathatnánk több oldalon keresztül. Még szerencse, hogy a Kazán WebShopon minden megtalálható, amit ilyenkor be kell szereznünk új otthonunkba. De mi szól még a webáruház mellett széles termékkínálata mellett?

Bevizsgált árucikkek

Ha a Kazán WebShop épületgépészeti webáruházban vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy megbízható, időtálló termékeket vásárolsz. Ezt a webáruház munkatársai úgy garantálják, hogy minden egyes terméküket bevizsgálják, mielőtt azok virtuális polcaikra kerülnének. Az épületgépészeti termékeknek szigorú szabványoknak és műszaki előírásoknak kell megfelelniük. Amennyiben bármely készüléken bármilyen apró rendellenességet is találnak, biztos lehetsz benne, hogy nem kerül forgalomba a webshopon.

Gyors kiszállítás

Minden online rendelésnél számít a kiszállítási idő. Egy házfelújításnál viszont minden perc számít, hiszen szorosan be van osztva minden munkálat. A szakemberek váltják egymást és ahhoz, hogy minden időben elkészüljön, a rendelésnek is időben kell érkeznie. A Kazán WebShopon rendelt - készleten lévő - termékek a rendeléstől számított 3-4 munkanapon belül meg is érkeznek címedre. Ezen tehát biztosan nem fog múlni új otthonod elkészülése.

Megbízható Bolt minősítés

Egy webáruház sok jót mondhat magáról, de az igazán hiteles és megbízható visszajelzés mindig az ügyfelektől érkezik. A Kazán WebShop vásárlóinak visszajelzései alapján elnyerte az Árukereső “Megbízható Bolt” minősítését. Több szempontot is figyelembe vettek a minősítés kiosztásánál, például a szállítási időt, a termékekkel való elégedettséget, a kommunikációt és az online áruház áttekinthetőségét. Ezek alapján az ügyfelek 96%-a ajánlaná a webáruházat ismerősének.

Ügyfélközpontúság

A Kazán WebShop két dologra figyel igazán: a termékek minőségére és az ügyfelekre. Éppen ezért akár laikusként, akár szakemberként merül fel bennünk kérdés bármelyik termékkel kapcsolatban, bizalommal kereshetjük a webshop munkatársait. Ugyanez vonatkozik az olyan operatív kérdésekre is, mint a fizetés vagy szállítás.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!