Ugrás a tartalomra

Ha a Messiásra nem is, de gazdira várnak

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 23. csütörtök 15:16
A miskolci polgármesteri hivatal néhány héttel ezelőtt indított karácsonyi gyűjtést „Idén decemberben tedd te egy kicsit szebbé a karácsonyt!” mottóval. Ezeket az adományokat adta át csütörtökön Szopkó Tibor alpolgármester a Miskolci Állategészségügyi Telep képviselőinek.  
Konzervek, száraz tápok és takarók is érkeztek a menhelyre. Fotó: Horváth Csongor

- Nagyon örülök annak, hogy nem csupán a Városháza dolgozói, hanem a miskolciak is kitettek magukért, így külső adományokat is kaptunk. Cinikusan szokták mondani, hogy a kutyák nem érzik a karácsonyt. Azt állítom, hogy igenis érzik, hiszen megérzik az ember hangulatváltozását. Rajtunk keresztül ők is készülődnek a karácsonyra, megérdemlik az ajándékokat – elevenítette fel az akció motivációit Szopkó Tibor alpolgármester, hozzátette, a gyűjtés nyomán három alapvető célt fogalmaztak meg, egyrészt az egyedülálló idősek támogatását, másrészt a nehéz sorsú gyermekeken és nem utolsósorban az állatmenhely lakóin is igyekeztek segíteni. 

A Miskolci Napló Gazdikereső rovatának köszönhetően hétről hétre hagyhatják hátra ebek a menhelyet. Fotó: Horváth Csongor

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!