Ugrás a tartalomra

Használt ruhákat és textíliákat gyűjt a MÁSA

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 09. péntek 12:50
Az árva kutyusok és cicák ellátását segíthetik az adományozók.
Jó, ha van mivel megtörölgetni a fürdő kutyusokat! / Fotó: Osztie Tibor

„Lassan vége a nyárnak. Ha őrült szekrény ürítésbe fogtok, mi nagyon örülnénk a betegeink és a kölykeink alá tiszta textileknek! Rengeteget használunk, naponta többször is cseréljük” – adta hírül közösségi oldalán a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA). 

„Nagy hasznát vesszük a kidobásra szánt takaróknak, lepedőknek, ágyneműhuzatoknak, törülközőknek, de a ruházatot is tudjuk használni. Fontos, hogy a textíliák tiszták legyenek! A penészes, kosztól összeragadt textileket nem tesszük a kutyák alá, szépen kérjük, hogy ne hozzatok! A szomszédunkban van a hulladékudvar, ott lehet az ilyesmit leadni” – tették hozzá a MÁSA munkatársai. 

A MÁSA telephelyén, az állatmenhelyen megtudtuk, hogy néhány másfajta tárgyi adományt is tudnának hasznosítani:
- Mindig szükségünk van fertőtlenítő szerre: Hypora és Domestosra. Papír törlőkendőből nagyon sok fogy nálunk, ezért annak szintén hasznát tudjuk venni, akárcsak a rossz játékoknak. Főleg plüssökre és labdára gondolok, amivel a kutyáink szívesen játszanak. Macskaalomból folyamatosan hiányt szenvedünk, különösen most, mert idén nyáron sok kiscica van bent a menhelyen – nyilatkozta portálunk Horváth Rita, a MÁSA telephelyének vezetője. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!