Ugrás a tartalomra

A hazai pálya most nem segített: DVTK - MTK 0-2 (0-2)

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2024. október 19. szombat 21:11
A DVTK hazai pályán veszített az MTK ellen az OTP Bank Liga 10. fordulójában.
Ez ma nem jött össze, de: Csak a Diósgyőr! Fotók: Osztie Tibor

A mérkőzés legelején egy bombagóllal szerzett vezetést a vendégcsapat, majd visszahúzódott, és gyors ellentámadásokra épített. A DVTK próbálta feltörni a védelmüket, ám a 42. percben a kék-fehérek taktikája hozott újabb gólt. Szünet után a DVK szinte végig támadott, a hajrában szó szerint a kapuja elé szögezte az ellenfelet, de ezen a napon nem sikerült gólt szerezni.

Nézd meg Osztie Tibor meccsről készült képgalériáját is! Kattints a fotóra!

Kulcspillanatok: 

2. perc: Először jött át a felezővonalon az MTK, és Kosznovszky Márk 19 méterről nagy erővel kilőtte a jobb felső sarkot, 0-1

42. perc: Gyors vendégtámadás, Molnár Rajmund kapott labdát a jobb oldalon, visszavette, és távolról a kapu rövid oldalába lőtt, 0-2

Edzői értékelések

Vladimir Radenković: - Gratulálok a kollégámnak, mert jól felkészítette a csapatát, és különösen arra, hogy hogyan játsszanak a DVTK ellen. Az első félidőben a saját szögletünk után kaptunk gólt, és korán megkaptuk a másodikat is. Ennek következtében érzelmi nyomás alatt játszottunk, mert meg akartuk mutatni a szurkolóinknak, hogy mire vagyunk képesek, illetve a nyíregyházi győzelmet követően újabb ajándékot akartunk nekik adni. Az eredmény kicsit pánikszerű játék lett, kicsúszott az irányítás a kezünkből. A cserék után jobban néztünk ki, de nem eléggé ahhoz, hogy pozitív eredmény érjünk el. 

Horváth Dávid: - Részünkről nagyszerű alaphangot adott a mérkőzésnek a korai gólunk. Ugyanakkor csak a 15-20. perctől tudtuk valójában megvalósítani az előzetesen eltervezett dolgokat, onnan tudtunk magabiztosan játszani, és megcsinálni azokat a kombinációkat, amit szerettünk volna. Átjátszottuk a sorokat, jó pozícióban találtuk meg a szervező embereket, és így a minőségi mélységi átadások után több támadás is vezettünk. És természetesen még jobb helyzetet teremtett, amikor rárúgtuk a második gólunkat is. Kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk ma a védekező pontrúgások kivédekezésében is. Érzésre ötven szöglet jött be, és mindent menteni tudtuk. 
Hiányérzetem azért lehet, mert a mérkőzés hajrájában több kontratámadást is vezettünk, amiből többet is kihozhattunk volna. 
Csapatként is jól játszottunk, és több jó egyéni teljesítményt is láttam, örülök a győzelemnek.

OTP Bank Liga 10. forduló

Diósgyőri VTK - MTK Budapest FC 0-2 (0-2)
Miskolc, DVTK Stadion, 5405 néző. Játékvezető: DERDÁK Marcell (KÓBOR Péter, SZALAI Balázs).
DVTK: Artem ODYNTSOV - SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, BÁRDOS Bence, Siniša SANIČANIN - GERA Dániel, HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, Rudi POŽEG VANCAŠ - Marko RAKONJAC, Bright EDOMWONYI. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ. 
MTK: DEMJÉN Patrik - HEJ Viktor, Ilia BERIASHVILI, KÁDÁR Tamás, Nemanja ANTONOV - KATA Mihály - MOLNÁR Ádin, BOGNÁR István, KOSZNOVSZKY Márk, MOLNÁR Rajmund - Marin JURINA. Vezetőedző: HORVÁTH Dávid.

Csere: SZATMÁRI Csaba helyett Vladislav KLIMOVICH és Marko RAKONJAC helyett Elton ACOLATSE a 46., Siniša SANIČANIN helyett Valentino ADEDOKUN és Alexander VALLEJO helyett Mohammed RHARSALLA A 64., MOLNÁR Ádin helyett NAGY Zsombor és BOGNÁR István helyett VÉGH Bence a 72., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett JUREK Gábor a 74., Marin JURINA helyett NÉMETH Krisztián a 76., Molnár Rajmund helyett Stieber Zoltán és Nemanja Antonov helyett Bobál Dávid a 89. percben.
Sárga lap: Marin JURINA a 73., KOSZNOVSZKY Márk a 84. percben.
Gólszerző: KOSZNOVSZKY Márk (0-1) a 2., MOLNÁR Rajmund (0-2) a 42. percben.

A mérkőzésről még több információ a dvtk.eu oldalon IDE KATTINTS!

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!