Ugrás a tartalomra

Hegyi időfutam Bükkszentkeresztre

minap.hu//Szűcs István
Utoljára módosítva
2022. szeptember 20. kedd 20:47
A XIX. Üveghuta Kupa elnevezésű kerékpáros hegyi időfutamversenyt október 2-án, vasárnap, 10 órától rendezik meg Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között.

A Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt közötti, az országúti és MTB kerékpárosokat egyaránt nyeregbe szólító 5,3 km-es hegyi időfutamversenyen 20 egyéni és 2 páros kategóriát írtak ki. Az első versenyző Bükkszentlászlóról, 10 órakor rajtol, akit félpercenkénti indítással, a nevezési sorrendben folyamatosan követnek a többiek. Becsatolt kerékpáros-fejvédő használata kötelező, hiánya kizárást von maga után. A célt Bükkszentkereszt határában, a kőkeresztnél jelölik ki.

Fontos tudnivaló, hogy az útvonal 9.30-tól 13 óráig teljesen le lesz zárva a gépjárműforgalom elől. A verseny előtt és alatt csak körbe, Lillafüred felé lehet majd közlekedni. Ez vonatkozik a visszaguruló kerékpárosokra és a versenyzők kísérőire is. Az útlezárást az utolsó induló célba érkezése után oldják fel.

Az eredményhirdetést Bükkszentkereszten, a háromszintes parkolóban (GPS: 48.067808, 20.633599) tartják meg, ahol rajtszám felmutatásával minden távját befejező versenyző emblémázott üvegpoharat vehet át. Bükkszentkereszt Önkormányzata jóvoltából juhtúrós sztrapacskával várják a megfáradt bringásokat.

További információ kérhető Sikter Zsuzsannától a 30/206-3602-es telefonszámon, vagy olvasható a www.kisgalya.hu honlapon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!