Ugrás a tartalomra

Helyfoglaló Miskolcon - Kövesse élőben a zenekarok versenyét!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 17. szombat 12:42
Az Öröm a Zene országos verseny-sorozat miskolci állomásának eseményeit élőben közvetítjük.
Fotó: Juhász Ákos

Negyedik alkalommal rendezik meg április 17-én, szombaton a Helyfoglaló tehetségkutatót a Helynekemben, ami az Öröm a Zene országos verseny-sorozat miskolci állomása is egyben. A járványügyi szabályoknak természetesen tökéletesen megfelelve, a közönség kizárásával tartják meg az amatőr zenekarok versenyét, de a zene élményéből így sem marad ki senki: a Miskolc Televízióban és a minap.hu Facebook-oldalán 9:45-től élőben közvetítjük az eseményeket.

Az előzetes válogatást követően 12 amatőr zenekar mutatkozhat be a Helynekem színpadán: az Our Last Drop, a Torz, a Tisztakosz, a Collisborn, az Absuloth, a D/Scord, Paliék, az Arrange Service, a Március, Gedeon András, aSteelo, és a Bring Me Green. 

A zenekarok egy-egy 15 perces minikoncerttel mutatkozhatnak be a szakmai zsűri előtt, melyben idén Andrásik Remo, az Öröm a Zene program vezetője, Kovács Ákos Dadan könnyűzenei menedzser, Károly Tamás producer, Fekete Szilárd a Rotor dobosa és Nahaj Péter, a Sky Fanatic zenekar frontembere foglal majd helyet. A győztesek az Öröm a Zene országos tehetségkutató budapesti döntőjébe jutnak tovább.

Nézze élőben a zenekarok versenyét!

MiskolcTV élő adás

Minap.hu facebook

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!