Ugrás a tartalomra

Hétfőtől újra normál rend szerint működik szerkesztőségünk

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 29. szombat 13:34
Az elvégzett tesztek a MIKOM minden kollégájánál negatív eredményt mutatnak, hétfőtől a megszokott rend szerint folytatja tovább munkáját a minap.hu és a Miskolc TV szerkesztősége.

Csaknem egy hete, múlt vasárnap derült ki, hogy a minap.hu egyik újságírója koronavírussal fertőzött. Az első tünetek észlelését követően kollégánk már nem látogatta a szerkesztőséget, ennek ellenére a Mikom Nonprofit Kft. ügyvezetője azonnal home office-t rendelt el azon munkaköröknél, amelyeknél megoldható volt az otthoni munkavégzés, a televízió műsorgyártását pedig ideiglenesen leállította a vezetőség.

- Mivel munkánk során nap mint nap számos eseményre látogatnak el kollégáink riportokat, tudósításokat készíteni, felelőtlenség lett volna részünkről a koronavírus megjelenését követően is megszokott módon tovább üzemeltetni a szerkesztőséget – nyilatkozta a minap.hu-nak Varga Zoltán, a MIKOM Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Biztosnak kellett lennünk abban, hogy a beosztott kollégáink egyike sem fertőződött meg a vírussal. Bár eredetileg csak három napra szerettük volna felfüggeszteni a műsorgyártást, de ez két nappal elhúzódott. Ennek egyszerű oka van: minden kollégánknak tesztet csináltattunk, ezek eredményére azonban várni kellett. Ma délelőttig valamennyi munkavállalónk eredményét megkaptuk, és mindegyik negatív lett.

Ezért hétfőtől újra normál rend szerint folyik tovább a szerkesztőségi munka, a Miskolc Televízió is rendes műsorrend szerint várja majd nézőit.  ​

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!