Ugrás a tartalomra

A hulladékmentesítésről szól a következő Zöld Színház

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 12. vasárnap 15:34
PETkalózok, akciózók, szemétszedők a hulladékmentesítés frontján címmel rendezi meg következő beszélgetését a Miskolci Nemzeti Színház és a Zöld Kapcsolat Egyesület. A szervezők ígérete szerint a szemétszedésen kívül a "hulladékmentesítés" hollisztikusabb megoldási módjairól is szó esik majd június 13-án a Művészetek Háza kávézójában.

A beszélgetést Seres Ildikó színművésznő moderálja, partnerei pedig a tiszai PETkalózok egyike, Vészity Katalin környezeti nevelő, az Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány elnöke, Demeter Zoltán, a Zöld Akció Egyesület elnöke, illetve Kalydy Barnabás, a Szebb Miskolcért szemétszedő közösség szervezője lesznek.

Persze a legjobb megoldás az, ha az emberek nem dobálják el a szemetet. Ugyanakkor a meghívott vendégek arról ötletelnek, sok saját tapasztalat alapján, hogyan lehet hatékony a hulladékmentesítés. Az interaktív beszélgetésbe a nézők is becsatlakozhatnak majd saját elképzeléseikkel.

A június 13-án a Művészetek Háza kávézójában 17 órakor kezdődő ingyenes beszélgetés lesz az utolsó alkalma az idei évadban a Zöld Színház-sorozatnak, ami a Miskolci Nemzeti Színház és a Zöld Kapcsolat Egyesület közös szervezésében valósul meg.

(Címlapkép: Illusztráció; Fotó: Juhász Ákos)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!