Ugrás a tartalomra

Huszonkilenc lakás talál gazdára

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 22. szerda 13:59
Ismét lehetett önkormányzati lakásokra pályázni, a benyújtott dokumentumok feldolgozása van folyamatban - tájékoztatott a polgármesteri hivatal.

Az E-lakáspályázaton meghirdetett 29 lakásra 230 pályázótól összesen 515 pályázat érkezett be. A jelentkezők egyszerre három lakásra nyújthattak be igényt – írják a közleményben.

A fiatalok pályázatán meghirdetett tizenhat lakásra nyolcvan pályázótól összesen 200, a költségelvű pályázaton meghirdetett tíz lakásra százharmincöt pályázótól 290, míg a nyugdíjasoknak meghirdetett három lakásra tizenöt pályázótól összesen 25 pályázat érkezett a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási Igazgatóságához.

A dokumentumok feldolgozása és a döntés előkészítése jelenleg folyamatban van, az eredmény megállapítására a pályázatok lezárását követő hatvan napon belül – július 13-ig – kerül sor. 

Az eredményéről minden pályázó azon az e-mail címen kap értesítést, amelyen keresztül a pályázatát benyújtotta. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően lesz lehetősége a nyertes pályázóknak.
 

További hírek

Olvasnivaló