Ugrás a tartalomra

Idegenben játszott döntetlent a bajnokcsapat

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. május 07. vasárnap 19:31
A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a már feljutó és bajnok DVTK Balmazújvárosban játszott döntetlent a Nyíregyháza ellen. Az első félidőben a DVTK előbb többnyire távoli lövésekkel, majd kisjátékokkal próbálta áttörni a hazai védelmet, de gólt nem sikerült szerezni, míg a másik oldal kísérleteit már csírájában elfojtották. A szünet után szinte az első veszélyes helyzetüket gólra váltották a nyíregyháziak. A Diósgyőr egyre nagyobb erőket vonultatott fel az ellenfél kapuja előtt, a végén már Viczián Ádám és Bárdos Bence is középcsatárt játszott, és végül utóbbi egyenlített a vendégszektort megtöltő közönség legnagyobb örömére.
Fotó: dvtk.eu

Merkantil Bank Liga 36. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Balmazújváros, Városi Stadion, 1500 néző. Játékvezető: Görög Márió (Bertalan Dávid, Sinkovicz Dániel).
NYSFC: Hegedüs Lajos - Csősz Richárd, Gál Szabolcs, Gengeliczki Gergő, Nagy Barnabás - Vass Patrik Sigér Ákos - Pekár László, Kovácsréti Márk, Pataki Bence - Novák Csanád. Sportigazgató: Fekete Tivadar.
DVTK: Branislav Danilović - Farkas Dániel, Viczián Ádám, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Koman Vladimir, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston - Jérémie Obounet, Lőrinczy Attila, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Csere: Koman Vladimir helyett Medgyes Sinan a 62., Pataki Bence helyett Farkas Bendegúz és Pekár László helyett Gresó Mátyás a 65., Bokros Szilárd helyett Gera Dániel és Jérémie Obounet helyett Könyves Norbert a 72., Kovácsréti Márk helyett Szerető Krisztofer a 73., Lőrinczy Attila helyett Szűcs Dávid és Bényei Ágoston helyett Illés Bálint a 82., Novák Csanád helyett Adamcsek Máté és Sigér Ákos helyett Kiss Ákos a 84. percben.
Sárga lap: Koman Vladimir a 20., Vass Patrik a 70., Hegedüs Lajos a 73. percben.
Gólszerző: Novák Csanád (1-0) az 56., Bárdos Bence (1-1) a 87. percben.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!