Ugrás a tartalomra

Indul a nagyvolumenű kátyúzás Miskolc útjain

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 01. péntek 09:19
A nagyvolumenű útburkolat javításokat április 4-én indítja el a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. alvállalkozó bevonásával, több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel - tájékoztatott közleményében a cég.

Mint írták, a sürgős kátyúzási munkákat többféle technológiával végzik. Útjavítások egész évben zajlanak, azonban a munka nagyobb felületen csak a melegebb idő beköszöntével, illetve az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődhet el.

Az elmúlt hetekben az Útellenőri Szolgálat előzetes felmérése és a korábbi egyeztetések alapján, a javítási munkák előkészítése folyt. Ezek alapján közel 22 ezer négyzetméter felületen, mintegy 1800 köbméter aszfaltot dolgoznak be.

Az úthibák kezelése a Szinva, Bertalan, Erenyő, Fonoda utcák, Csabai kapu, Ómassa, valamint Martinkertváros területén várhatóak. Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint rossz állapotban lévő forgalmasabb mellékutcákat is.

A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki. A Városgazda folyamatos tájékoztatást ad az útfelújítással érintett helyszínekről. Ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!