Ugrás a tartalomra

Ismét drogterjesztetőt fogtak a rendőrök

police.hu
Utoljára módosítva
2021. október 13. szerda 13:37
A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói egy szerencsi kábítószerterjesztőt kihallgatása során kábítószer-kereskedelemmel, míg vásárlóját kábítószer birtoklásával gyanúsították meg - számolt be police.hu.
Forrás: police.hu

Kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított szeptemberi elfogásáig rendszeresen úgynevezett kristályt árult Szerencsen. A kábítószert vásárló golopi férfival szemben a hatóság kábítószer birtoklása vétségének elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A szerencsi rendőrök felderítése illeszkedik ahhoz az országos akció sorozathoz, amelynek elsődleges feladata a kábítószerekkel, gyógyszerhamisításokkal kapcsolatos bűncselekmények felderítése, visszaszorítása, és megelőzése volt, és amelyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!