Ugrás a tartalomra

Jön a Szaniszló Sándor Emléktorna

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 05. csütörtök 11:37
Kosárlabdatornát szervez szeptember 6-7-ére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség, mellyel egyrészt emlékezni kíván Szaniszló Sándorra, a magyar kosárlabdasport, a miskolci és a miskolci egyetemi sportélet egykori meghatározó alakjára, másrészt lehetőséget kíván teremteni a megye élcsapatainak a bajnokságra való felkészülésre.

A második alkalommal megrendezendő nemzetközi kosárlabdatornán a hazai Aluinvent DVTK női- és a MEAFC-Miskolc férfi csapata meghívására olyan ellenfelek érkeznek Miskolcra, mint a szlovák női bajnok, Eurocup résztvevő (korábban kétszeres Euroliga győztes) MBK Ružomberok (Rózsahegy), a szlovák férfi extraligás PP & TV RAJ Žilina (Zsolna), és a BKM Lučenec (Zolna), valamint a férfi NBI/A csoport 5. helyezettje, a JP Auto Jászberényi KSE.

A tornának szeptember 6-án, pénteken a Miskolci Egyetemi Körcsarnoka, míg szeptember 7-án, szombaton a Generali Aréna ad otthont.

A sportbarátok az idei szezonban először láthatják pályára lépni a két miskolci kosárlabdacsapatot. A Bene Szilárd vezette szervezők bíznak benne, hogy ezzel a tornával tovább tudják népszerűsíteni megyénkben a kosárlabdasportot.

A torna részletes programja:

szeptember 6. (péntek) Miskolci Egyetemi Körcsarnok
15.00: Aluinvent DVTK - MBK Ružomberok
17.00: JP Auto Jászberényi KSE – BKM Lučenec
18.45: Megnyitó ünnepség
19.15: MEAFC-Miskolc - PP & TV RAJ Žilina

szeptember 7. (szombat) Miskolc, Generali Aréna
15.00: Férfi 3. helyért
17.00: Férfi döntő 
18.45: Eredményhirdetés.

(A külső kép archív)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!